Sabtu, 30 Agustus 2014

ντα μπροστά σα

Οι καταναλωτές θα δαπανήσουν εκατομμύρια δολάρια για τα ηλεκτρονικά συστήματα φέτος.

Τώρα, όλοι γνωρίζουμε την απογοήτευση που μπορεί γρήγορα να ρυθμίσετε αν το νέο κομμάτι του ηλεκτρονικού εξοπλισμού που αγοράσατε δεν λειτουργεί όπως περιγράφεται από το κουτί. Η κατάσταση αυτή μπορεί να είναι ακόμη πιο απογοητευτικό, αν υπάρχουν παιδιά που συμμετέχουν.

Σε γενικές γραμμές υπάρχουν δύο τύποι των θεμάτων που έρχονται σε κέντρα υποστήριξης πελατών. Πρώτο είναι ένα πρότυπο πρόβλημα "δεν λειτουργεί σωστά", όπου ένα κομμάτι του εξοπλισμού δεν λειτουργεί όπως πρέπει. Για παράδειγμα, μπορείτε να αγοράσετε μια νέα συσκευή αναπαραγωγής δίσκων ψηφιακού βίντεο και η ταινία δεν θα παίξει.

Ο άλλος τύπος θέμα λείπουν εξαρτήματα ή αξεσουάρ, όταν ο κατασκευαστής δεν περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία στη συσκευασία. Για παράδειγμα, το νέο προσωπικό υπολογιστή σας δεν έχει το καλώδιο τροφοδοσίας.

Αυτοί οι τύποι των θεμάτων είναι άβολο για τον καταναλωτή, αλλά είναι συχνά πολύ εύκολο να επιλυθεί. Οι καταναλωτές μπορούν να λάβουν διάφορα μέτρα για να προετοιμαστούν πριν να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών:

* Έρευνα. Είμαστε όλοι πρόθυμοι να πάρουν το νέο ηλεκτρονικό gizmo μέχρι και το τρέξιμο, και μερικές φορές ξεχνάμε να κοιτάξουν πέρα ​​από το εγχειρίδιο. Υπάρχουν πολλά από τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές που συχνά επιλύονται στο εγχειρίδιο του χρήστη ή σε δικτυακούς τόπους των εταιρειών.

* Πληροφορίες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλες τις πληροφορίες που ο εκπρόσωπος υποστήριξης πελατών θα χρειαστεί. Έχοντας πάντα μπροστά σας, θα επιταχύνει τη διαδικασία. Οι πληροφορίες αυτές είναι οι πραγματικές βασικά όπως μάρκα, το μοντέλο και το σειριακό αριθμό της συσκευής.

* Ιστορία. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να λεπτομέρεια τι συνέβη πριν αντιμετώπισε το πρόβλημα ή να εξηγήσει προηγούμενα τεύχη η συσκευή μπορεί να είχε που επιλύθηκαν.

* Χρονισμού. Εάν δεν θέλετε να περιμένετε στην αναμονή, η καλύτερη στιγμή για να καλέσετε την υποστήριξη πελατών είναι σε ώρες εκτός αιχμής. Συνήθως, τηλεφωνικά κέντρα ασχολούνται με βαρύτερο όγκους τους το πρωί και αργά το απόγευμα. Αν μπορείτε να καλέσετε κατά τη διάρκεια της αργά το πρωί ή νωρίς το απόγευμα, θα έχετε πιο γρήγορα βοήθεια.

Τέλος, να παραμείνουν ήρεμοι. Πάρτε μια βαθιά ανάσα πριν σηκώσετε το τηλέφωνο. Θυμηθείτε, οι πράκτορες υποστήριξης πελατών είναι εκεί για να σας βοηθήσει, έχοντας έτσι ένα φιλικό τόνο και τη στάση θα κάνουν την εμπειρία σας μια καλύτερη.

Bill Owens είναι αντιπρόεδρος για την εξυπηρέτηση και υποστήριξη για την IBM. - NU

1 komentar:

  1. Πρόσφατα αγοράσαμε το σπίτι μας με τη βοήθεια του κ. Benjamin Lee, ενός υπευθύνου δανείων που με βοήθησε και τον σύζυγό μου με δάνειο 5.000.000 USD και η όλη εμπειρία ήταν χωρίς άγχος και μας άφησε απίστευτα ικανοποιημένους. Ήμασταν εκτός κράτους, αλλά η απόσταση δεν ήταν θέμα και ο κ. Benjamin Lee ήταν πάντα διαθέσιμος για συζήτηση. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα στον κ. Benjamin Lee και την ομάδα του για ενεργό καθήκον των αιτούντων δανείων να χρησιμοποιούν τον κ. Benjamin Lee σε οποιοδήποτε είδος δανείου. Ο κ. Benjamin Lee Πληροφορίες Επικοινωνίας, email: 247officedept@gmail.com Ή WhatsApp Chat: + 1-989-394-3740 .

    BalasHapus