Sabtu, 30 Agustus 2014

Τι γίνεται με αυτά τα δυσαρεστημένοι πε

Πόση αξία έχουν τα τοποθετείτε σε πελάτες σας; Ας το παραδεχτούμε ... χωρίς πελάτες δεν έχετε τις πωλήσεις ... κανένα κέρδος ... καμία επιχείρηση. Ναι, αυτά είναι τα keyplayers στο παιχνίδι μάρκετινγκ. Με άλλα λόγια, σοφός έμποροι κρατήσει το δάχτυλό τους στο σφυγμό της πελατεία τους. Το ξέρω τι τους κάνει να τσεκάρετε και πώς να τους κρατήσει επιστρέφουν ξανά και ξανά. Εδώ είναι τέσσερις τρόποι που μπορείτε να κρατήσετε ευχαριστημένο πελάτη σας και πιστός.

Κάντε Ικανοποίησης Πελατών # 1
Γεια σου, να ξεχάσουμε πόσες πωλήσεις που κάνετε σε μια μέρα, και να δούμε πόσοι πελάτες σας ικανοποιημένοι σήμερα! Κάθε ικανοποιημένος πελάτης σημαίνει επανάληψη των πωλήσεων. Ναι, θα μπορούσε να είναι ένα προϊόν που αγοράζουν ξανά και ξανά, ή μπορεί να σημαίνει διαφορετικά προϊόντα που pick up κάθε φορά που τα πόδια μέσα από τις πόρτες. Heck, αυτό μπορεί να σημαίνει δύο επανάληψη προϊόντων και προϊόντων προστιθέμενης ώθηση, καθώς και.

Ευχαριστημένοι πελάτες μιλούν με τους φίλους τους, και τους φίλους εμπιστεύονται ό, τι οι φίλοι τους έχουν να πουν για μια επιχείρηση. Ναι, ακόμα κι αν είναι μια γνώμη ... θα το λάβει ως ευαγγέλιο και που πολλά αποθέματα σε αυτό. Κρατήστε τους πελάτες σας λένε καλά πράγματα σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που ... θα πληρώσει μακριά σας.

Παράδοση ... Μην υπόσχονται περισσότερα από μπορείτε να χειριστείτε
Κανείς δεν θέλει να απογοητεύσει. Ναι, αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες σας θα είναι πιο ευτυχισμένοι αν υπόσχονται λιγότερο, αλλά προσφέρουν περισσότερο. Σκεφτείτε για αυτό ... ευχαριστημένοι πελάτες λένε 3 από τους φίλους τους για σας, αλλά απογοήτευσε τους πελάτες γκρινιάζουν για 11 φίλους για το τι δεν κάνουμε σωστά. Ναι, αυτό πληρώνει για να κρατήσει τον λόγο σας!

Τι γίνεται με αυτά τα δυσαρεστημένοι πελάτες; Deal μαζί τους το συντομότερο δυνατό και να κάνει ό, τι χρειάζεται για να τους κρατήσει ευτυχείς. Ναι, μπορεί να χάσουν ένα μικρό κέρδος σήμερα, αλλά σκεφτείτε το σαν αυτό ... αν τους κρατήσει στο πλευρό σας, θα έρθουν ξανά και ξανά - και έτσι θα τους φίλους τους.

Κρατήστε ένα στοιχείο της έκπληξης Alive
Έχετε πάει ποτέ για ψώνια και στο μετρητή  pupuk merk hantu hormon herbal hayati zpt asli hewan ikan gaharu durian coklat termurah ανακάλυψε το στοιχείο που αγοράσατε ήταν προς πώληση; Ναι, αισθάνεται μεγάλη για να εξοικονομήσετε χρήματα που δεν περιμέναμε να σώσει! Μαζί με τις διαφημιζόμενες πωλήσεις σας, να γλιστρήσει σε κάποιες προβάλλονταν αφιερώματα. Οι πελάτες σας θα ανυπομονώ να τις απροσδόκητες εξοικονόμηση που αντιμετωπίζουν στην ταμειακή μηχανή.

Σκεφτείτε για αυτό ... θα προτιμούσατε να ψωνίσετε στο νέο κατάστημα σε όλη την πόλη, όπου οι υπάλληλοι είναι εχθρικό και δεν είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος, όταν έχετε ήδη ένα καλό πράγμα

1 komentar:

  1. Καλά άρθρα, Έχετε ακούσει τον κ. Benjamin, Email: 247officedept@gmail.com --WhatsApp Contact: + 1-9893943740 - που εργάζονται με χρηματοδοτική υπηρεσία μου δίνουν δάνειο 95.000,00 $ για να ξεκινήσω την επιχείρησή μου και τα πληρώνω ετησίως. για δύο χρόνια τώρα και έχω ακόμα 2 χρόνια, αν και μου αρέσει να δουλεύω μαζί τους γιατί είναι γνήσιος δανειστής δανείου που μπορεί να σας δώσει οποιοδήποτε είδος δανείου.

    BalasHapus