Sabtu, 30 Agustus 2014

σει τους πιθανούς

Δεν είναι πολλοί θα γνωρίζουν αυτό, αλλά η κυβέρνηση έχει νομοθεσία για την υγεία και την ασφάλεια των ανθρώπων στην εργασία. Η Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία κτλ Νόμος 1974 απαιτεί από τους εργοδότες να έχουν τα κατάλληλα συστήματα διαχείρισης της υγείας και ασφάλειας στην εργασία. Ο νόμος προβλέπει για την εξασφάλιση της υγείας των ανθρώπων στην εργασία, την ευημερία και την ασφάλεια των εργαζομένων, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων που δεν απασχολούνται άμεσα από την εταιρεία, όπως αναδόχους και τους επισκέπτες.

Ενώ υπάρχει ο νόμος και είναι υποχρεωτική για τους εργοδότες να ακολουθούν τις κατευθυντήριες γραμμές, είναι επίσης απαραίτητο οι εργαζόμενοι να γνωρίζουν τα δικαιώματά τους και τις υποχρεώσεις τους όσον αφορά τη δική τους υγεία και την ασφάλεια. Οι εργοδότες θα πρέπει να προβαίνουν σε αξιολόγηση της General Κίνδυνος για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων τους.

Για να δημιουργήσετε την ευαισθητοποίηση σχετικά με την υγεία και την ασφάλεια στο χώρο εργασίας, οι εργοδότες θα πρέπει να έχουν την κατάλληλη επαγωγή των εργαζομένων και των προγραμμάτων κατάρτισης για την υγεία και την ασφάλεια, όποτε τους νέους υπαλλήλους ενταχθούν στην εταιρεία. Το πρόγραμμα ένταξης θα πρέπει να εκπαιδεύσει τους εργαζόμενους σχετικά με τα πρότυπα ασφαλείας, τις διαδικασίες και τις πολιτικές της εταιρείας.

Τα βασικά της υγείας και ασφάλειας στην εργασία που έχουν ξεκινήσει με την σωστή Πρώτες Βοήθειες. Κάθε οργανισμός μικρές ή μεγάλες πρέπει να έχουν την κατάλληλη Πρώτη Kits και συστήματα βοήθειας. Ενώ στην εργασία, οι άνθρωποι μπορεί να υποφέρουν ένα τραυματισμό ή αρρωσταίνουν. Είναι πολύ σημαντικό για την εταιρεία / επιχείρηση να έχει τις κατάλληλες ρυθμίσεις έτσι ώστε οι εργαζόμενοι να λάβουν άμεση ιατρική προσοχή. Ένα άτομο που έχει λάβει την κατάλληλη εκπαίδευση για την παροχή πρώτων βοηθειών πρέπει να διοριστεί για το σκοπό αυτό.

Πυρασφάλεια είναι πρωταρχικής σημασίας στο χώρο εργασίας. Πρέπει να προσδιορίζονται οι πιθανοί κίνδυνοι και οι πηγές καυσίμων, οξυγόνου και ανάφλεξη κλπ. Η σωστή συστήματα πυρανίχνευσης και συναγερμού πρέπει να είναι σε θέση να αποτρέψει τυχόν ατυχίες. Οι πυροσβεστήρες πρέπει να είναι έτοιμοι σε διάφορα σημεία σε όλο το κτίριο. Θα πρέπει να υπάρχουν θύρες εξόδου και τις οδούς διαφυγής στο κτίριο. Ηλεκτρικές συσκευές και τα καλώδια πρέπει να είναι σωστή και να ελέγχονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Θα πρέπει να δοθεί Τα κατάρτιση των εργαζομένων για την αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης φωτιά. Φωτιά τρυπάνι και πυρκαγιάς Αξιολόγησης Κινδύνου θα πρέπει να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Το στρες στο χώρο εργασίας είναι κοινή. Αλλά αν αρχίσει επηρεάζουν την υγεία των εργαζομένων, τότε είναι ένα πρόβλημα. Οι εργοδότες θα πρέπει να προσδιοριστούν οι παράγοντες που προκαλούν υπερβολικό άγχος στους εργαζόμενους. Μια εκτίμηση του κινδύνου ακραίων καταστάσεων θα πρέπει να γίνει για να προσδιορίσει τους πιθανούς κινδύνους και κινδύνους. Θα πρέπει να θεσπισθούν κατάλληλα μέτρα για να ελέγξει την υπερβολική καταπόνηση των εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι θα πρέπει να δίδεται η δέουσα κατάρτιση, υποστήριξη και φροντίδα για να τους βοηθήσει να αποτρέψει και να ανακουφίσει από το στρες.

Οι εργοδότες θα πρέπει να ακολουθούν τους κανόνες του ελέγχου των Ουσίες Επικίνδυνες για την υγεία. Θα πρέπει να αξιολογούν τους κινδύνους υγείας που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι από τις χημικές ουσίες ή ουσίες που χρησιμοποιούνται στο χώρο εργασίας. Θα πρέπει να θεσπισθούν κατάλληλα μέτρα για τον έλεγχο και το ίδιο θα πρέπει να ακολουθούνται από τους εργαζόμενους. Εκπαίδευση και ενημέρωση σχετικά με τους κινδύνους για την υγεία πρέπει να παρέχεται στους εργαζομένους.

Οι εργοδότες υποχρεούνται επίσης να διαθέτουν κατάλληλες πολιτικές για την υγεία και την ασφάλεια αναπηρίας. Οι εργαζόμενοι με νοητικές, σωματικές, αισθητηριακές, περιπατητικός και άλλες αναπηρίες έχουν δικαίωμα στην ύπαρξη κατάλληλων ρυθμίσεων και εγκαταστάσεων στο χώρο εργασίας. Πρέπει να υπάρχει κατάλληλη πρόσβαση, φωτισμός, σήμανση, τη διάταξη των θέσεων για άτομα με ειδικές ανάγκες. Άλλοι εργαζόμενοι της εταιρείας θα πρέπει, επίσης, να ευαισθητοποιηθεί για την ίδια.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar